Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > Focus Tuning Chat > Connection/Diablosport problems

Focus Tuning Chat Discuss performance tuning options for your Ford Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Connection/Diablosport problems Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-22-2011 06:37 PM
svtf1417 I got it to work Tom. I just needed to update it and it instantly connected. I needed it to just see if it worked so when I get my tune from you Ill already know it works instead of running into yet another problem with my build. Massive didnt send my rings a week ago or they got "lost" like they said. I finally got my new set and Ill be putting my lower end together and getting it ready to take back up to work tomorrow!

On that note you can delete this thread if you want ha.
06-21-2011 11:24 PM
1turbofocus First why do you need to get the tune from the tool , what tune are you trying to get from the tool

Tom
06-21-2011 10:52 PM
svtf1417
Connection/Diablosport problems

Ive got a predator for my svtf and ive been trying for hours to get this thing to connect to my laptop. I have the right cable, i actually bought 2 because I thought my first cable was DOA, i have the right drivers, checked baud rate and yes the usb port works. I followed the instructions about how to get it to export a tune from the predator and supposedly its supposed to count up to 100% and then you hit get tune from tool on the DS Downloader. Well it doesnt count up at all it just says "failed". Ive even tried hitting get file while it was preparing the file and it didnt change anything. Ive tried everything I can possibly think of and I dont know what to do. I really need this to work soon, it did work on my car too prior to this. help!!!!!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:00 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat