: The Official Mileage Thread
02-24-2007, 11:29 AM
ok I figured this would be fun.... found out how long u've had ur car and how many miles are on it... then find out out the avg. miles/day...
so here's an example:
I've had my car 5.5 months (use months... its easier)
I have 12,400 miles...
now finally 12,400/165 =
75.15 miles per day average...
now do the same thing I did and lets see who has the highest avg daily miles!
02-24-2007, 12:27 PM
ok, let's see...
my car is roughly 50 months old
02-24-2007, 12:45 PM
my svt has 77000 miles on it but i got it used with 13000
so that means i have put on 64000 in 30 months
64000/900=71.1 miles per day
02-24-2007, 12:59 PM
ok i got my car nov. 1st but it sat for about 1 month so ill start it with dec 1st so
near 3 months
4500/90=50mpd...gah im slacking lol
44m*30d/m = 1320d
27000mi/1320d = 20.45 mi/d
02-24-2007, 09:36 PM
Ok, here goes:
Man, I hope that 's not a sign!!!
02-24-2007, 09:59 PM
Ok lets see,
Ye old fofo is 52 months old,
52*30= ~1560 days old
57,860 mi/1560=37 mi/day
If we count how long it's been sitting in the garage non-operational, then I would have to minus about 2.5 months...
57,860mi/1485=39mi a day
lol i hardly drive anything now that i live in a small town in ohio
back in black
02-24-2007, 10:10 PM
Bought the car in May 2005, roughly 20 months ago, roughly 605 days.
17000 miles / 605 days = 28 Miles / Day.
I did have a job once where I was driving about 6000km a week in a company truck. I did that job for about 2 months. Thats like 30000 Miles in two months, or 500 Miles / Day...
02-24-2007, 10:38 PM
Got her about 43 mos ago = 1290 ish days
35,000/1290 = 27 mpd
Which is skewed by a 3000 mile roundtrip to FL, and several 800 round miles to/from home. For the past year & a half I only drive about 15 miles a week!
02-25-2007, 02:21 AM
18 months, 17,000 miles
02-25-2007, 02:24 AM
I have had the car for 360 days, and driven it 6120 miles, which comes out to 17 miles per day. Which is about right, as my work is 5 miles away. Although that also includes a 1900 miles trip to Washington state.
110000/1400 aprx.= 78 mi per day
02-25-2007, 06:18 AM
42 months * 30 = 1260
34000 / 1260 = 26.9
so about 27 miles a day haha and I live about a 2 minute drive from work. I guess I drive a lot
My dad did this and got around 189miles a day which is nuts
02-25-2007, 02:51 PM
Jello, we got our cars around the same time! I'll have to get my mom to do this on hers, I bet it averages something close to your dad's... she's always on the road.
02-25-2007, 04:10 PM
I've had my car for around 9 months now and I have 6,820 miles on it.
So that would be 25.25 miles per day. Woo!
03-01-2007, 01:04 AM
Hmmm, lets see.
I bought my car on April 25th, 2006 with 268 Miles on it.
I've had it 309 Days and it now has 13,089 Miles on it which puts me at 12,821 Miles.
So thats 15144.55 Miles/Year, 1262.05 Miles/Month, 290.44 Miles/Week, and 41.49 Miles/Day.