Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - The factory radio finally died
View Single Post
Old 06-26-2013, 07:05 PM   #6
whynotthinkwhynot
Captain TMI
 
whynotthinkwhynot's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Fan#: 18416
Location: the armpit of TN, Memphis, TN
What I Drive: 05 Focus Wagon; 13 C-Max SEL

Posts: 20,964
Points 32,129, Level 100
Points: 32,129, Level: 100 Points: 32,129, Level: 100 Points: 32,129, Level: 100
Level Up 0% Completed
Level up: 0% Level up: 0% Level up: 0%
Forum Activity 45%
Activity: 45% Activity: 45% Activity: 45%
FF Reputation: 274 whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (1)
Oh... funny note. I read all the reviews of the JVC on Amazon: There is always one in the crowd. This guy complains because 10 days after he had the radio installed "professionally" he could hear a buzzing that got louder and higher with the engine

We know what that is.

Then he said that the installer put something in there to make it stop, which worked for a day. Then a lot of other things started going out, and he had the same problem with 2 units... DUH!
__________________
Be eclectic.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Moderating everything now, let me know if I can help.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Quote:
You're special aren't you.
whynotthinkwhynot is offline  
    Reply With Quote