Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - Up and died yesterday
View Single Post
Old 01-18-2013, 08:55 AM   #4
1turbofocus
FF Affiliate
 
1turbofocus's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Fan#: 1123
Location: Belmont, NC
What I Drive: 2000 ZX3 / 2002 SVT Turbocharged

Posts: 26,049
Points 65,589, Level 100
Points: 65,589, Level: 100 Points: 65,589, Level: 100 Points: 65,589, Level: 100
Level Up 0% Completed
Level up: 0% Level up: 0% Level up: 0%
Forum Activity 34%
Activity: 34% Activity: 34% Activity: 34%
FF Reputation: 158 1turbofocus Excellent Standing Member 1turbofocus Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (29)
If you have --------- across the odo this means PATS is set or no power to the ECU

I would first start with the ECU fuses and dont forget the odd looking all black fuse that is also one of the ECU fuses (FUSES UNDER HOOD) , there is also a small ground wire that is on the drivers side of the batt if this ground comes loose or not making a good connections you will get - - - -

The small ground to the Neg term will also cause this

I would start with the fuses and go from there

Tom
__________________
Focus-Power: Your #1 Source for Ford Focus Speed, Tuning & Performance!

Customer Support
AIM: hpdyno
Email:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Phone: 704-249-3745
Site:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Elder 1turbofocus
1turbofocus is offline  
    Reply With Quote