Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - Anyone with Navi MFT please chime in!
View Single Post
Old 12-05-2012, 06:09 PM   #14
aperson9923
Focus Enthusiast
 
aperson9923's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Fan#: 90061
Location: Bay Area - Marin County, CA
What I Drive: 2012 SGM Ti Hatch

Posts: 264
Points 2,050, Level 27
Points: 2,050, Level: 27 Points: 2,050, Level: 27 Points: 2,050, Level: 27
Level Up 34% Completed
Level up: 34% Level up: 34% Level up: 34%
Forum Activity 1%
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
FF Reputation: 1 aperson9923 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by Just Tom View Post
I have Navi in my Ti and haven't experienced this issue myself, however the good news is there is a fix available for the problem you are experiencing. Don't go to San Francisco!! [bootyshak

sorry....I couldn't resist.
Quote:
Originally Posted by PennSt8 View Post
I've had the same exact issue while driving through downtown Los Angeles. I also seem to have this issue upon leaving my garage at home. At times it takes several miles of driving before the GPS figures out where I am.
lol JustTom, well i guess i couldn't come visit you in sunny socal either without my navi

PennSt8 same here that is whats annoying about it is the lag. I wouldn't mind if it was lost for like 15 seconds, but think about how many blocks you are going the wrong way during the 3 minute recalculate...
__________________
2012 Sterling Grey Metallic Ford Focus Titanium Hatch
401A, Navi, MFT, Rain Sensing Wipers
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Built: 11/28/11 Arrived: 12/16/11 (4 Miles)
Mods: Tint 20/5, LockPick & Backup Camera, Steeda CAI
aperson9923 is offline  
    Reply With Quote