Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - JRSC just installed....car will turn over but won't idle
View Single Post
Old 11-01-2012, 10:37 AM   #8
ah1f39
Alone in the Cave
 
ah1f39's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Fan#: 70006
Location: In the Cave, MI
What I Drive: 2013 Escape 1.6L Ecoboost GingerAle

Posts: 5,908
Points 4,842, Level 44
Points: 4,842, Level: 44 Points: 4,842, Level: 44 Points: 4,842, Level: 44
Level Up 46% Completed
Level up: 46% Level up: 46% Level up: 46%
Forum Activity 2%
Activity: 2% Activity: 2% Activity: 2%
FF Reputation: 28 ah1f39 Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (5)
That's exactly what I said the problem was. You need to recheck your vacum lines and make sure that they are set up the way JR sugested.

When you engine fires and runs it creates vacum wich makes the fuel pump relay switch to the "run" circuit.

If it was an injector mismatch problem it would run but would have a rich/lean mixture.
__________________
Hatch Nation #115
Moderator For

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ah1f39 is offline  
    Reply With Quote