Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - Base fuel doesn't match ?
View Single Post
Old 10-19-2012, 06:07 PM   #1
iminhell
C2H5OH
 
iminhell's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Fan#: 36222
Location: Darwin, MN
What I Drive: 2000 ZX3 & 2010 BMW 135i

Posts: 11,705
Points 22,294, Level 92
Points: 22,294, Level: 92 Points: 22,294, Level: 92 Points: 22,294, Level: 92
Level Up 95% Completed
Level up: 95% Level up: 95% Level up: 95%
Forum Activity 6%
Activity: 6% Activity: 6% Activity: 6%
FF Reputation: 53 iminhell Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
Base fuel doesn't match ?

This is what I'm commanding:




This is what I'm averaging:






What I've tried,
Turning Adaptive on - I wasn't sure if the base table was dependent on it or not, does not seem to be ... which is what I thought, just wanted to make sure.

I pulled 0.02% from the low injector slope - LTFT's pointed to this; but maybe I should have pulled from the high slope. This did help lean it out, just not enough.

I don't think it's a MTF issue at all. Prior to leaning the car out the MTF was almost perfect, every segment was +/- 0.01% (I'm a perfectionist).

I think I need to adjust the injector slopes to get the results I want. Just making sure.


__________________
13 years, 124,000 members and still no sponsored racing.
*your ad here*
*and here*......................................................................................................... *there's a wide open area here too*
*still space available*
iminhell is offline  
    Reply With Quote