Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - Need help! Zetec went ?????
View Single Post
Old 10-03-2012, 08:15 PM   #5
sleepyboy
FF's Night Security
 
sleepyboy's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Fan#: 15335
Location: SW Houston, TX, United States
What I Drive: 01' Yellow ZX3 euro, 04' ZX5 SVT

Posts: 28,742
Points 159,089, Level 100
Points: 159,089, Level: 100 Points: 159,089, Level: 100 Points: 159,089, Level: 100
Level Up 0% Completed
Level up: 0% Level up: 0% Level up: 0%
Forum Activity 5%
Activity: 5% Activity: 5% Activity: 5%
FF Reputation: 51 sleepyboy Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (11)
At that mileage I'd definitely get the belt changed. It could have very well jumped time or even lost a tooth when you gave it the beans. That could easily cause sluggish response due to improper timing. Then again the converter could also be on it's way out. I'm leaning towards the t-belt though. Take the cover off and turn the motor over by hand and inspect it. You'll notice if it's cracked or has missing teeth.
__________________
I started out with nothing and I still have most of it left

Hatch Nation #15 (Ole' Yeller') & #150 (The SVT)
Moderator for

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sleepyboy is offline  
    Reply With Quote