Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - MFT vs transport delay?
View Single Post
Old 08-18-2011, 03:38 PM   #5
iminhell
C2H5OH
 
iminhell's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Fan#: 36222
Location: Darwin, MN
What I Drive: 2000 ZX3 & 2010 BMW 135i

Posts: 11,705
Points 22,294, Level 92
Points: 22,294, Level: 92 Points: 22,294, Level: 92 Points: 22,294, Level: 92
Level Up 95% Completed
Level up: 95% Level up: 95% Level up: 95%
Forum Activity 6%
Activity: 6% Activity: 6% Activity: 6%
FF Reputation: 53 iminhell Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
That's the thing though, I can't move it back. I went from the FC header to the SVT. So we welded a bung after the header and that's the only place I can get a reading from.

The TD is close, but far as logs show it's a little lazy. And I don't doubt the big exhaust plays some part, 3".

I turned adaptive on last night and went for a drive. Adjusted the settings per SCT's recommendations and it does seem to work a bit better, but will take a few trips to see for sure. My tune itself should be very close, I think. We'll see though.


It doesn't wander. What I'm seeing it that it lags behind the STFT's a bit. For instance, when I let off the gas it takes a second for the WBO2 to go lean and the STFT's are 1 right away.
Vs on the old exhaust (FC and 2.25") WBO2 in the same basic location, when I let off the gas the WBO2 would go lean right away.
__________________
13 years, 124,000 members and still no sponsored racing.
*your ad here*
*and here*......................................................................................................... *there's a wide open area here too*
*still space available*
iminhell is offline  
    Reply With Quote