Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - Yellow arrow pointing up on gauge cluster???
View Single Post
Old 10-21-2010, 07:00 PM   #11
mikebontoft
Aurelius Pardus
 
mikebontoft's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Fan#: 58647
Location: SLC, UT
What I Drive: 5.9L Grand Cherokee ZJ

Posts: 26,534
Points 24,482, Level 95
Points: 24,482, Level: 95 Points: 24,482, Level: 95 Points: 24,482, Level: 95
Level Up 14% Completed
Level up: 14% Level up: 14% Level up: 14%
Forum Activity 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
FF Reputation: 76 mikebontoft Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (3)
around 400 for either vendor...... I'll leave it at that.

at the "look up" comment. they need those on every car, maybe they'd cause less accidents. probably not.

it bugged the hell out of me......... not to mention my MANUAL car came with just the speedo and that light. I pulled a cluster with the tach from an AUTO and that light doesn't come on. no bulb. SO much better now

(so yeah if it bugs you like it did me, remove the bulb :D)
__________________
SR #127 | '02 Focus SE "Foci" (5.0 RWD - parted) | '75 BMW 2002 "Carby" (racecar) | '98 Jeep Grand Cherokee 5.9L (lifted and fast) | '99 BMW 328is (daily).
Moderating
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mikebontoft is offline  
    Reply With Quote